Luft til vand varmepumpe

Skru ned for varmeregningen med en luft til vand varmepumpe

Overvejer du at investere i en luft til vand varmepumpe? Det er et godt alternativ for både olie- eller gasfyr. Hos Erik Jensens VVS er vi klar til at hjælpe dig.

Vi udfører installationer på hele Als, uanset om du bor i Sønderborg, Nordborg eller Skovby. Vi er naturligvis godkendte VE-installatører. Godkendelsen betyder bl.a. at du kan søge om tilskud til opsætning af din varmepumpe, hvis du bor i et område uden fjernvarme og opvarmer din bolig med olie eller naturgas. Husk, at tilskud altid skal søges inden installationen/arbejdet påbegynder.

Miljøvenlige luft til vand varmepumper installeres i Sønderborg og omegn

Vi er med på den seneste udvikling indenfor varmepumper og energibesparende tiltag. Det betyder blandt andet, at vores luft til vand varmepumper alle er med nye naturlige og miljøvenlige kølemidler.

Vi hjælper dig selvfølgelig til, at du får mest muligt ud af din nye varmepumpe. Det kan f.eks. være hvis én eller flere radiatorer er for små eller ikke længere er tidssvarende i brug sammen med pumpen, så rådgiver vi dig om det.

Få rådgivning

Er du i tvivl om hvilken type varmepumpe, der vil passe bedst til dit formål? Måske skal du bruge en luft til luft i stedet. Så Kan du læse meget mere om de forskellige typer varmepumper vi tilbyder at sætte op her.

Få et tilbud på luft til vand varmepumpe

Vi ser allerede frem til at installere din nye varmepumpe for dig, så ring på 74 45 05 65 eller skriv til os, allerede i dag for et godt tilbud. Det er naturligvis uforpligtende, og vores priser er altid konkurrencedygtige. Fra Nordborg kører vi ofte i Sønderborg og resten af Als. Hvis du bor længere væk, så kontakt os endelig. Vi finder sikkert en løsning til dig også.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os