Luft til luft varmepumpe på Als

Moderne luft til luft varmepumpe

Her hos Erik Jensens VVS ApS kan vi installere din nye luft til luft varmepumpe i Sønderborg, Nordborg og på hele Als. Og vi kommer gerne forbi dig til en uforpligtende snak. Du er også altid velkommen til at ringe til os på +45 74 45 05 65 og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig,

Hvis du gerne vil slippe for dyre varmeregninger og ønsker et økonomisk alternativ til dine el-radiatorer, er en varmepumpe et rigtig godt bud på en fornuftig og miljørigtig løsning.

Luft til luft –forbedrer energiøkonomi og miljøet

Vores kunder er sommerhusejere, boligejere og virksomheder, der ønsker at opnå en billigere varmeudgift ved at supplere den eksisterende varmekilde med den rigtige varmepumpe. Med denne type varmepumpe får du en langt bedre energiøkonomi end ved en el-radiator. Det skyldes, at varmepumpen bruger mindre energi end el-radiatoren på at varme rummet op. Vi tilbyder også luft til vand varmepumper.

Kvalitet og professionel rådgivning

Hos os er du sikret kvalitet og professionel rådgivning. Vi råder over Energivejledere i firmaet, og vi bruger kun markedets bedste produkter, som er godkendte. Vi er opdateret inden for den nyeste viden og teknik på området. Det er din garanti for, at en miljøvenlig luft til luft varmepumpe, som vi leverer, lever op til den bedste kvalitet på markedet.

Kontakt os for et tilbud

Skal du have installeret en luft til luft varmepumpe, eller går du bare med tanken om det, så ring på +45 74 45 05 65 eller skriv til os. Vi har erfaringen og ekspertisen, der sikrer dig de bedste løsninger for energirenovering og -optimering. Fra vores adresse i Nordborg kører vi oftest i Sønderborg og resten af Als. Vi kan dog også løse opgaver længere væk, så kontakt os endelig for at høre mere.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os