Varmepumper i Nordborg, Sønderborg og omegn

Ønsker du en miljøvenlig og energieffektiv opvarmning af dit hjem, så er varmepumper svaret. Vi installerer forskellige typer pumper i Nordborg, Sønderborg og Als.

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan opvarme sit hus. Vi anbefaler dog, at du går med en varmepumpe, da det har mange fordele. Dem vil vi komme mere ind på her.

​Besparende og effektiv løsning med varmepumper

Vi installerer varmepumper i Nordborg, Sønderborg og omegn. I visse tilfælde kan den opvarmningsform, du benytter dig af, være meget bekostelig.

Opvarmer du med olie eller el, vil det højst sandsynligt være billigere med varmepumper. En varmepumpe er også en mere energivenlig løsning. En varmepumpe kan være en besparende opvarmningsløsning, da den udnytter energien fra omgivelserne og omsætter det til varme. Det kan f.eks. være en varmepumpe, der udnytter luft eller en jord-varmepumpe, der tager energi fra jorden.

Luft til luft eller luft til vand?

Varmepumper findes i mange forskellige typer, det er bare med at finde den rette varmepumpe til boligopvarmnings løsning til dig. Vi installerer fx luft til luft varmepumpe samt luft til vand varmepumper. Er du i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig? Så kan vi vejlede og rådgive herom.

​Mange års erfaring med installering af varmepumper

Erik Jensen VVS ApS har rigtig mange års erfaring med varmepumper og udfører opgaver på Als, Sønderborg, Nordborg og omegn. Vi har dog mange forskellige løsninger inden for boligopvarmning, så vi kan hjælpe dig uanset hvilken løsning, du vil gå med.

Vores kompetente medarbejdere hjælper dig gerne, med at finde den rette løsning så som en varmepumpe. Det er en god investering at få en varmepumpe, da den på sigt er en billigere og ofte mere effektiv løsning. Ydermere har du også mulighed for at få energitilskud helt op til 10.000 kr.

Vi installerer din varmepumpe og udfører arbejdet i højeste kvalitet. Det er vigtigt for os, at vores kunder får den mest optimale løsning. Vi er nemlig først tilfredse, når vores kunder er tilfredse.

​Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Ønsker du at høre mere om varmepumper? Du er velkommen til at kontakte os på telefon 74 45 05 65 eller på info@ejvvs.dk. Vi er altid klar med professionel rådgivning og giver gerne et uforpligtende tilbud på varmepumper i Sønderborg, Nordborg og omegn.​ Brug vores kontaktformular til at kontakte os.

Varmepumper Nordborg

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os