Fjernvarme – Guderup og Nordborg

Professionel installation af fjernvarme på hele Als

Hos Erik Jensen VVS har vi mange års erfaring med installation af fjernvarmeunits og opsætning af anlæg hos private boligejere og virksomheder. Så bor du på I Nordborg eller Nordals, og går du med tankerne om at få indlagt fjernvarme? Så er det os, du skal tage fat i.

Kom med på fjernvarme i Guderup

Vi tilbyder hurtig og effektiv installation af fjernvarmeunits til private ejere og virksomheder. Units kobles på den nye fjernvarmeledning i Guderup. Efter installeringen sørger vi for, at dit anlæg opstartes og indreguleres. Vi rådgiver også, hvis der er dele af det eksisterende centralvarmeanlæg, der kan udskiftes og påvirke varmeøkonomien til din fordel.

Service og vedligeholdelse

Når fjernvarmen er installeret hos dig, er det en god idé, at du får serviceret dine fjernvarmeinstallationer jævnligt. Det kan være en gang om året. På den måde sikrer du altid at have et velfungerende anlæg, der er indstillet korrekt.

Er du på udkig efter alternativ energi, så giver vi kompetent energirådgivning. På den måde er du sikker på, at du træffer det rigtige valg af varmekilde og energiforbrug til dit formål. Vi installerer også forskellige typer af varmepumper.

Kontakt os for tilbud og priser

Skal du kobles på fjernvarmen? Så er det bare at ringe på +45 74 45 05 65 eller skrive til os, så giver vi dig et godt tilbud på installeringen.

Fjernvarme og gas komfur i Nordborg

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os