Gas og fjernvarme i Nordborg og Sønderborg

​​Fast serviceaftale med ​vores fjernvarme- og gasinstallation

Skal du have udskiftet en gaskedel, installeret et gaskomfur eller tilsluttet ledninger i jorden til fjernvarme, er Erik Jensen VVS Nordborg ApS din professionelle samarbejdspartner når det kommer til gasinstallation.

Gennem tiden har vi håndteret mange forskellige opgaver inden for gasinstallation og fjernvarme for en bred vifte af kunder på Als, Sønderborg og i resten af Sønderjylland.

​Derfor kan vi tilbyde kompetent rådgivning af gasinstallation uanset projektets størrelse, så du sikrer dig en løsning, hvor kvaliteten er i top – hver gang.

​Ved en gasinstallation, tilbyder vi en fast serviceaftale, hvor vi tjekker dit gas- eller oliefyr efter og sikrer, at det fungerer, som det skal. Vi kontrollerer selvfølgelig også din gasinstallation.

​Vi tilbyder naturligvis service og gasinstallation på alt fra køleskabe og gaskomfurer til gasradiatorer.

Uddannet energivejleder

Flere af vores medarbejdere er uddannet energivejleder. Det betyder ikke bare, at vi udfører energitest, men også at vi har kompetencerne til at se på, hvad du kan gøre for at optimere energiforbruget i bygningen som helhed.

Vi kan rådgive dig, så du får en løsning, der passer til dine behov, og som er økonomisk rentabel.

​Vi står altid klar til at håndtere din gasinstallation og fjernvarmeopgave.

​Alle vores aut VVS installatører og medarbejdere har stor ekspertise inden for en meget bred vifte af opgaver. Kontakt os i dag på telefon 74 45 05 65 eller e-mail info@ejvvs.dk

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os