Energikampagne

Energikampagne: Spar på energien – for din egen og miljøets skyld

Hos Erik Jensen VVS, hjælper vi hvert år private ejere og virksomheder med energiforbedringer af nye anlæg og optimering af eksisterende anlæg. Vi rådgiver dig gerne, og er til rådighed på hele Als og i Sundeved.

Når der opvarmes i produktionslokaler, lagerlokaler og andre lokaler med højt til loftet, stiger den varme luft opad og skaber et stort varmetab. Det kan f.eks. energiforbedres med en Eliturbo varmesparer, som er en loftsventilator, der skubber den varme luft fra oppe under taget rundt i lokalet og genanvender dén varme, som ellers ville være spildt.

Professionel rådgivning og mulige energibesparelser hos os

Her i firmaet sørger vi altid for at være opdaterede indenfor ny viden og tiltag indenfor energiforbedringer i vvs-branchen. Vi kan netop derfor hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, så både økonomien og energien hænger sammen for dig. Det kan være ved at skifte til en varmepumpe eller ved etablering af et ventilationsanlæg. Vi installerer Genvex-anlæg hos både private og erhverv, som eks. Eliturbo i produktionshaller og lagerbygninger for et bedre indeklima og et mindre varmetab fordi den opvarmede luft genanvendes flere gange.

Du kan læse mere om de energiforbedrende tiltag vi kan hjælpe dig med:

Fordelen ved Eliturbo

  • Eliturbo varmesparer cirkulerer luften, så den varme luft under taget blandes med luften i hele lokalet og din økonomi forbedres tilmed.
  • Eliturbo suger luft fra under- og oversiden af ventilatoren og blæser luft ud langs siden, som minimerer gener fra træk.
  • Eliturbo giver normalt en besparelse på ca. 20-30%. Dog er der allerede dokumentation for en enkel installation, der har bevist en besparelse på 50%.

Bestil et besøg af os til ”energi-snakken”

Er du i tvivl om, hvilke tiltag der vil være den bedste og mest økonomiske for dig? Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os, så sender vi én ud til dig. Vi har mange forskellige løsninger indenfor energioptimering. Vi har muligvis også den, som passer til dig og dit formål.

Energikampagne - Lager

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os