Blik og ventilation

​Fra facader til tag

​Skal du have udført blikkenslager og ventilations arbejde, er det vigtigt, at en erfaren blikkenslager og fagfolk står for opgaven.

​På den måde sikrer du dig en professionel løsning, hvor arbejdet lever op til alle gældende betingelser, og hvor resultatet både er holdbart og funktionelt.

Vi kan med erfaring helt tilbage fra 1966 håndtere alle opgaver inden for blikkenslager og ventilations branchen med en af vores mange kompetente blikkenslager.

​Om det er blikkenslager arbejde til facaden, der skal inddækkes med zink, en skorsten, kviste, tag, tagrender eller noget helt andet, kan vi være behjælpelige. Kort sagt, har vores blikkenslager stor erfaring med at løse alle former for blikkenslager og ventilations løsninger.

Vores kunder kommer både lokalt fra Nordborg og Als, men vi får stadig flere og flere kunder fra hele Sønderborg kommune og Sønderjylland, som vi klarer blikkenslager opgaver for.

​Ventilation – et godt indeklima

Vi har også stor ekspertise inden for mindre udsugningsanlæg og genvinding, som er med til at sikre et bedre indeklima i bygningen. Dermed kan du blandt andet forebygge sygdom og eventuelle fugtskader.​

Inden vi påbegynder arbejdet, sørger en af vores blikkenslager for en grundig dialog med dig, så vi opnår en fælles forståelse for det projekt, der skal udføres.

​Vores aut VVS installatører og medarbejdere har stor ekspertise inden for en meget bred vifte af opgaver. Vi uddanner også lærlinge og hører meget gerne fra dig, hvis du skulle være interesseret i en læreplads. Kontakt os i dag på telefon 74 45 05 65 eller e-mail info@ejvvs.dk.

​På den måde får vi afstemt forventningerne til opgaven, så du er garanteret nøjagtig det resultat, du ønsker.

Blikkenslager Sønderborg

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os