Energikampagne

Spar på energien - for økonomiens og miljøets skyld

​I opvarmede produktionslokaler, lagerlokaler og andre højloftede lokaler, stiger den opvarmede luft op under taget - med stort varmetab til følge.

​Eliturbo er en varmesparer, der bringer varmen ned i højloftede lokaler, således at energien udnyttes optimalt.

  • ​Eliturbo varmeparer cirkulerer luften, så den varme luft under taget blandes med luften i arbejdsområdet. Derved optimeres varmøkonomien.
  • Eliturbo suger luft fra under- og oversiden af ventilatoren og blæser luft ud langs siden; derved minimeres træk-gener.
  • Eliturbo giver normalt besparelser på ca. 20-30%. I én installation foreligger der dog dokumentation for en besparelse på 50%

VVS

Langt det meste vvs-arbejde kræver en aut vvs installatør. Med os får du en installatør, der ikke alene er autoriseret,men også har mange års erfaring inden for faget.

Læs mere her


Gas & fjernvarme​

​Vi har udstyr og erfaringen til at give dig en topprofessionel gasservice. Hos os kan du bestille alt lige frainstallation af naturgas til tilslutning af gaskomfur.

Læs mere her


Blik & ventilation

​Hver blikkenslager har erfaring og ekspertise til at løse enhver blikopgave. Samtidig har vores blikkenslager stor ekspertise inden for udsugningsanlæg, genvinding og anden ventilation. ​

Læs mere her

Kontakt os

​Erik Jensen VVS Nordborg ApS

Blikkenslager & aut. VVS-installatør

Erik Jensen VVS ApS er et VVS-firma med beliggenhed i Nordborg på Als i Sønderborg kommune. VVS firmaet beskæftiger sig med alt inden for VVS, olie- og gasinstallationer,​ varmepumper og solceller ​m.m.

VVS-firmaet fra Nordborg er med i Dansk Smedemesterforenings VVS Garanti-ordning, som er en garanti for vores kunder.