VVS firma med aut. VVS installatører i Sønderborg & Als

Vi er et professionelt VVS firma, som i mange år har leveret kvalitets løsninger til en bred vifte af privat- og erhvervskunder.

​Vores VVS firma blev grundlagt i 1966 af Erik Jensen. Dengang lå firmaet på Lærkevej 87 i Nordborg på Als.

Da vores VVS firma voksede, flyttede den i 1976 ind i nyopførte lokaler på Mellemvej 2.

VVS firma får nye ejere

Erik Jensen VVS Nordborg blev i 1987 omdannet til et anpartsselskab, og syv år senere, i 1994, overtog Søren B. Nyvang virksomheden sammen med Mogens Grau.

​Vores VVS firma drives i dag af Søren B. Nyvang og Allan Sarsgaard, som sørger for, at arbejdet lever op til den høje standard for kvalitet, som Erik Jensen VVS Nordborg har været kendt for siden 1966.

​Vi vægter ikke bare kvalitet, men også funktionalitet, service og det æstetiske udtryk i VVS arbejdet samt

Arbejdet som ​blikkenslager​. Vi ønsker at levere løsninger, som vores kunder kan glæde sig over både nu og fremover.
Virksomheden udvides
Tilfredse kunder

Vi har en række faste kunder, som bliver ved med at vælge os, fordi de ved, at de får lidt mere end ved mange andre virksomheder. Vi har kunder lokalt i Nordborg og kunder på hele Als og Sønderborg kommune.

​Alle vores aut VVS installatører og medarbejdere har stor ekspertise inden for en meget bred vifte af opgaver. Vi uddanner også lærlinge og hører meget gerne fra dig, hvis du skulle være interesseret i en læreplads. Kontakt os i dag på telefon 74 45 05 65 eller e-mail info@ejvvs.dk.

VVS

Langt det meste vvs-arbejde kræver en aut vvs installatør. Med os får du en installatør, der ikke alene er autoriseret,men også har mange års erfaring inden for faget.

Læs mere her


Gas & fjernvarme​

​Vi har udstyr og erfaringen til at give dig en topprofessionel gasservice. Hos os kan du bestille alt lige frainstallation af naturgas til tilslutning af gaskomfur.

Læs mere her


Blik & ventilation

​Hver blikkenslager har erfaring og ekspertise til at løse enhver blikopgave. Samtidig har vores blikkenslager stor ekspertise inden for udsugningsanlæg, genvinding og anden ventilation. ​

Læs mere her

Kontakt os

​Erik Jensen VVS Nordborg ApS

Blikkenslager & aut. VVS-installatør

Erik Jensen VVS ApS er et VVS-firma med beliggenhed i Nordborg på Als i Sønderborg kommune. VVS firmaet beskæftiger sig med alt inden for VVS, olie- og gasinstallationer,​ varmepumper og solceller ​m.m.

VVS-firmaet fra Nordborg er med i Dansk Smedemesterforenings VVS Garanti-ordning, som er en garanti for vores kunder.