Varmepumpe på Als og i Sønderjylland

Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan opvarme sit hus. I visse tilfælde kan den opvarmningsform, du benytter dig af, være meget bekostelig. Opvarmer du med olie eller el, vil det højst sandsynligt være billigere med en varmepumpe, hvilket også er en mere energivenlig løsning. En varmepumpe kan være en besparende opvarmningsløsning, da den udnytter energien fra omgivelserne og omsætter det til varme. Det kan f.eks. være en varmepumpe, der udnytter luft eller en jord-varmepumpe, der tager energi fra jorden. En varmepumpe findes i mange forskellige typer, det er bare med at finde den rette varmepumpe til boligopvarmnings løsning til dig.

​Besparende og effektiv løsning med varmepumpe

Erik Jensen VVS ApS har rigtig mange års erfaring med varmepumper og udfører opgaver på Als, Sønderborg og omegn. Vi har mange forskellige løsninger inden for boligopvarmning og vores kompetente medarbejdere hjælper dig gerne, med at finde den rette løsning så som en varmepumpe. Det er en god investering at få en varmepumpe, da den på sigt er en billigere og ofte mere effektiv løsning. Ydermere har du også mulighed for at få energitilskud helt op til 10.000 kr.

Vi installere din varmepumpe og udfører arbejde i højeste kvalitet og det er vigtigt for os, at vores kunder får den mest optimale løsning. Vi er nemlig først tilfredse, når vores kunder er tilfredse.

​Kontakt os allerede i dag

Ønsker du at høre mere om varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os på telefon 74 45 05 65 eller på info@ejvvs.dk. Vi er altid klar med professionel rådgivning og vi giver gerne et uforpligtende tilbud.​ Brug eventuelt kontaktformular til at kontakte os.

VVS

Langt det meste vvs-arbejde kræver en aut vvs installatør. Med os får du en installatør, der ikke alene er autoriseret,men også har mange års erfaring inden for faget.

Læs mere her


Gas & fjernvarme​

​Vi har udstyr og erfaringen til at give dig en topprofessionel gasservice. Hos os kan du bestille alt lige frainstallation af naturgas til tilslutning af gaskomfur.

Læs mere her


Blik & ventilation

​Hver blikkenslager har erfaring og ekspertise til at løse enhver blikopgave. Samtidig har vores blikkenslager stor ekspertise inden for udsugningsanlæg, genvinding og anden ventilation. ​

Læs mere her

Kontakt os

​Erik Jensen VVS Nordborg ApS

Blikkenslager & aut. VVS-installatør

Erik Jensen VVS ApS er et VVS-firma med beliggenhed i Nordborg på Als i Sønderborg kommune. VVS firmaet beskæftiger sig med alt inden for VVS, olie- og gasinstallationer,​ varmepumper og solceller ​m.m.

VVS-firmaet fra Nordborg er med i Dansk Smedemesterforenings VVS Garanti-ordning, som er en garanti for vores kunder.