Installation af solceller & solvarme i Als & Sønderjylland

Vil du eller dit firma have en miljørigtig energiløsning, så er solceller svaret

​Hos Erik Jensen VVS Nordborg ApS har vi stor erfaring med opsætning og installation af solcelleanlæg og solceller for både private og erhverv, og der er mange penge at spare for dig – til gavn for miljøet

​Vi rådgiver og installere solceller til solvarme i Als og hele Sønderjylland. Derudover hjælper vi gerne med rådgivning omkring valg af solcelleanlæg, og du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om solceller eller få et uforpligtende tilbud.

- Solcelle anlæg en god investering

VVS

Langt det meste vvs-arbejde kræver en aut vvs installatør. Med os får du en installatør, der ikke alene er autoriseret,men også har mange års erfaring inden for faget.

Læs mere her


Gas & fjernvarme​

​Vi har udstyr og erfaringen til at give dig en topprofessionel gasservice. Hos os kan du bestille alt lige frainstallation af naturgas til tilslutning af gaskomfur.

Læs mere her


Blik & ventilation

​Hver blikkenslager har erfaring og ekspertise til at løse enhver blikopgave. Samtidig har vores blikkenslager stor ekspertise inden for udsugningsanlæg, genvinding og anden ventilation. ​

Læs mere her

Kontakt os

​Erik Jensen VVS Nordborg ApS

Blikkenslager & aut. VVS-installatør

Erik Jensen VVS ApS er et VVS-firma med beliggenhed i Nordborg på Als i Sønderborg kommune. VVS firmaet beskæftiger sig med alt inden for VVS, olie- og gasinstallationer,​ varmepumper og solceller ​m.m.

VVS-firmaet fra Nordborg er med i Dansk Smedemesterforenings VVS Garanti-ordning, som er en garanti for vores kunder.