Gasinstallation og fjernvarme på Als i Sønderborg

​​Fast serviceaftale med ​vores gasinstallation

Skal du have udskiftet en gaskedel, installeret et gaskomfur eller tilsluttet ledninger i jorden, er Erik Jensen VVS Nordborg ApS din professionelle samarbejdspartner når det kommer til gasinstallation.

Gennem tiden har vi håndteret mange forskellige opgaver inden for gasinstallation og fjernvarme for en bred vifte af kunder på Als, Sønderborg og i resten af Sønderjylland.

​Derfor kan vi tilbyde kompetent rådgivning af gasinstallation uanset projektets størrelse, så du sikrer dig en løsning, hvor kvaliteten er i top – hver gang.

​Ved en gasinstallation, tilbyder vi en fast serviceaftale, hvor vi tjekker dit gas- eller oliefyr efter og sikrer, at det fungerer, som det skal. Vi kontrollerer selvfølgelig også din gasinstallation.

​Vi tilbyder naturligvis service og gasinstallation på alt fra køleskabe og gaskomfurer til gasradiatorer.

Uddannet energivejleder

Flere af vores medarbejdere er uddannet energivejleder. Det betyder ikke bare, at vi udfører energitest, men også at vi har kompetencerne til at se på, hvad du kan gøre for at optimere energiforbruget i bygningen som helhed.

Vi kan rådgive dig, så du får en løsning, der passer til dine behov, og som er økonomisk rentabel.

​Vi står altid klar til at håndtere din gasinstallation og fjernvarmeopgave.

​Alle vores aut VVS installatører og medarbejdere har stor ekspertise inden for en meget bred vifte af opgaver. Kontakt os i dag på telefon 74 45 05 65 eller e-mail info@ejvvs.dk

VVS

Langt det meste vvs-arbejde kræver en aut vvs installatør. Med os får du en installatør, der ikke alene er autoriseret,men også har mange års erfaring inden for faget.

Læs mere her


Gas & fjernvarme​

​Vi har udstyr og erfaringen til at give dig en topprofessionel gasservice. Hos os kan du bestille alt lige frainstallation af naturgas til tilslutning af gaskomfur.

Læs mere her


Blik & ventilation

​Hver blikkenslager har erfaring og ekspertise til at løse enhver blikopgave. Samtidig har vores blikkenslager stor ekspertise inden for udsugningsanlæg, genvinding og anden ventilation. ​

Læs mere her

Kontakt os

​Erik Jensen VVS Nordborg ApS

Blikkenslager & aut. VVS-installatør

Erik Jensen VVS ApS er et VVS-firma med beliggenhed i Nordborg på Als i Sønderborg kommune. VVS firmaet beskæftiger sig med alt inden for VVS, olie- og gasinstallationer,​ varmepumper og solceller ​m.m.

VVS-firmaet fra Nordborg er med i Dansk Smedemesterforenings VVS Garanti-ordning, som er en garanti for vores kunder.