Ventilation Sønderborg & Als

​Fra facader til tag

​Skal du have udført blikkenslager og ventilations arbejde, er det vigtigt, at en erfaren blikkenslager og fagfolk står for opgaven.

​På den måde sikrer du dig en professionel løsning, hvor arbejdet lever op til alle gældende betingelser, og hvor resultatet både er holdbart og funktionelt.

Vi kan med erfaring helt tilbage fra 1966 håndtere alle opgaver inden for blikkenslager og ventilations branchen med en af vores mange kompetente blikkenslager.

​Om det er blikkenslager arbejde til facaden, der skal inddækkes med zink, en skorsten, kviste, tag, tagrender eller noget helt andet, kan vi være behjælpelige. Kort sagt, har vores blikkenslager stor erfaring med at løse alle former for blikkenslager og ventilations løsninger.

Vores kunder kommer både lokalt fra Nordborg og Als, men vi får stadig flere og flere kunder fra hele Sønderborg kommune og Sønderjylland, som vi klarer blikkenslager opgaver for.

​Ventilation - Et godt indeklima

Vi har også stor ekspertise inden for mindre udsugningsanlæg og genvinding, som er med til at sikre et bedre indeklima i bygningen. Dermed kan du blandt andet forebygge sygdom og eventuelle fugtskader.​

Inden vi påbegynder arbejdet, sørger en af vores mange blikkenslager for en grundig dialog med dig, så vi opnår en fælles forståelse for det projekt, der skal udføres.

​Alle vores aut VVS installatører og medarbejdere har stor ekspertise inden for en meget bred vifte af opgaver. Vi uddanner også lærlinge og hører meget gerne fra dig, hvis du skulle være interesseret i en læreplads. Kontakt os i dag på telefon 74 45 05 65 eller e-mail info@ejvvs.dk.

​På den måde får vi afstemt forventningerne til opgaven, så du er garanteret nøjagtig det resultat, du ønsker.

 

VVS

Langt det meste vvs-arbejde kræver en aut vvs installatør. Med os får du en installatør, der ikke alene er autoriseret,men også har mange års erfaring inden for faget.

Læs mere her


Gas & fjernvarme​

​Vi har udstyr og erfaringen til at give dig en topprofessionel gasservice. Hos os kan du bestille alt lige frainstallation af naturgas til tilslutning af gaskomfur.

Læs mere her


Blik & ventilation

​Hver blikkenslager har erfaring og ekspertise til at løse enhver blikopgave. Samtidig har vores blikkenslager stor ekspertise inden for udsugningsanlæg, genvinding og anden ventilation. ​

Læs mere her

Kontakt os

​Erik Jensen VVS Nordborg ApS

Blikkenslager & aut. VVS-installatør

Erik Jensen VVS ApS er et VVS-firma med beliggenhed i Nordborg på Als i Sønderborg kommune. VVS firmaet beskæftiger sig med alt inden for VVS, olie- og gasinstallationer,​ varmepumper og solceller ​m.m.

VVS-firmaet fra Nordborg er med i Dansk Smedemesterforenings VVS Garanti-ordning, som er en garanti for vores kunder.