Alternativ energi - solceller, varmepumper, biobrændsel eller noget helt fjerde?

​Kompetent energivejledning

Mulighederne er mange, når den rigtige energiløsning skal vælges. Erik Jensen VVS Nordborg ApS nær Sønderborg på Als tilbyder rådgivning og installation af solceller, solvarmeanlæg, biobrændsel og varmepumper til flere forskellige bygningstyper.

Fordelene ved alternativ energi er ikke bare et bedre miljø, men også en bedre økonomi. Vi kommer gerne ud og ser på din husstand og vurderer mulighederne for solceller  eller andet.

​Er den bedste løsning solceller​ på taget, biobrændsel, en luft til luft-varmepumpe eller noget helt andet?

​Vi er uddannet energivejleder og kan derfor hjælpe dig med grundig og professionel

vejledning inden for alle energityper, uanset om det er biobrændsel, varmepumper eller solceller.

​Det er med til at sikre et resultat, som matcher dine behov for solceller, og som både er miljøvenligt og økonomisk rentabelt.

Markedets bedste produkter

Vi anvender kun de bedste produkter af solceller på markedet, som leveres af anerkendte producenter.

​Hos Erik Jensen VVS Nordborg ApS er vi naturligvis altid opdateret om den nyeste teknik og de nyeste metoder. Det er din garanti for kvalitet i topklasse på solceller– hver gang.

​Aftale en tid din energivejleder

Kontakt os, hvis du overvejer en energiløsning inden for alternativ energi som for eksempel solceller, så vi kan aftale en tid, hvor vi kommer ud og ser på din husstand.

VVS

Langt det meste vvs-arbejde kræver en aut vvs installatør. Med os får du en installatør, der ikke alene er autoriseret,men også har mange års erfaring inden for faget.

Læs mere her


Gas & fjernvarme​

​Vi har udstyr og erfaringen til at give dig en topprofessionel gasservice. Hos os kan du bestille alt lige frainstallation af naturgas til tilslutning af gaskomfur.

Læs mere her


Blik & ventilation

​Hver blikkenslager har erfaring og ekspertise til at løse enhver blikopgave. Samtidig har vores blikkenslager stor ekspertise inden for udsugningsanlæg, genvinding og anden ventilation. ​

Læs mere her

Kontakt os

​Erik Jensen VVS Nordborg ApS

Blikkenslager & aut. VVS-installatør

Erik Jensen VVS ApS er et VVS-firma med beliggenhed i Nordborg på Als i Sønderborg kommune. VVS firmaet beskæftiger sig med alt inden for VVS, olie- og gasinstallationer,​ varmepumper og solceller ​m.m.

VVS-firmaet fra Nordborg er med i Dansk Smedemesterforenings VVS Garanti-ordning, som er en garanti for vores kunder.